/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Ячмінь пивоварний  

Новини про ячмінь пивоварний, новинки, детальна інформація відносно ячменю пивоварного

Ячмінь пивоварний


Іван Гаврон розповів, як варять пиво "Панське Станіславов" - Gazeta.ua

  Gazeta.ua

Живе пиво готують 21 день. Для виробництва використовують ячмінь, хміль, пивні дріжджі і воду. Усе, крім останнього купують, за кордоном – в Австрії, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.05.2016




Дивитись всі новини в розділі Ячмінь пивоварний