- • Ізоляти, концентрати, текстурати
- • Інша продукція
- • Безалкогольні напої, соки
- • Борошно
- • Кондитерські вироби
- • Консервовані продукти
- • Крахмало-патокової продукції
- • Крупи
- • М'ясо та м'ясні продукти
- • Макаронні вироби
- • Масложирова продукція
- • Молоко, молочні продукти
- • Овочі і фрукти заморожені
- • Овочі та фрукти сушені
- • Продукти швидкого приготування
- • Прянощі, приправи
- • Риба і морепродукти
- • Сіль харчова
- • Снекова продукція
- • Соуси, кетчуп, майонез, пасти
- • Цукор
- • Чай, кава, какао
- • Яєчний порошок, меланж
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Макаронні вироби
Ці продукти можуть спровокувати розвиток діабету - Радіо МАКСИМУМ
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.11.2018
Новини про макаронні вироби, новинки, детальна інформація відносно макаронних виробів
Макаронні вироби
Ці продукти можуть спровокувати розвиток діабету - Радіо МАКСИМУМ
Радіо МАКСИМУМ
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Вживання цих продуктів провокує збільшення концентрації цукру в крові і інсулінову недостатність, що є передумовами до виникнення діабету 2-го типу.
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.11.2018
Дивитись всі новини в розділі Макаронні вироби