/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Йогурт
Біологиня Озерна розповіла, що спільного в йогурту і квашеної капусти - НРКУ - Національна радіокомпанія України (прес-реліз)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.11.2018
Новини про йогурт, новинки, детальна інформація відносно йогурта
Йогурт
Біологиня Озерна розповіла, що спільного в йогурту і квашеної капусти - НРКУ - Національна радіокомпанія України (прес-реліз)
НРКУ - Національна радіокомпанія України (прес-реліз) Що спільного в йогурту і квашеної капусти, бурякового квасу і соєвого соусу? Це ферментація. Бактерії виділяють ферменти, що так чи інакше перетворюють продукт - і набуває нового смаку і властивостей. Реклама переконує нас в користі йогуртів, але ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.11.2018
Дивитись всі новини в розділі Йогурт