/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Смак дитинства: Вергуни або ж просто хрустики - Львівська Газета



Львівська Газета
... додаючи спочатку яйце та масло, а далі – цукор, ванільний цукор і сіль. Просіяне борошно разом із содою та розпушувачем – додаємо до рідкої маси. Замішуємо м'яке тісто, яке не прилипає до рук (якщо прилипає, додайте ще трохи борошна).


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 24.11.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно