/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Як приготувати найсмачніші рогалики з джемом - Сегодня



Сегодня
Просіваємо в глибоку миску борошно. Додаємо цукор, рослинну олію, сіль, яйце і повністю розм'якшене вершкове масло. Соду додаємо до сметани, добре перемішуємо, даємо постояти одну-дві хвилини і додаємо в тісто. Починаємо замішувати ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.11.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно