/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Українські вчені створили батончики з цвіркунів - НРКУ - Національна радіокомпанія України (прес-реліз)



НРКУ - Національна радіокомпанія України (прес-реліз)
В лабораторії кафедри технології харчування Сумського національного аграрного університету виготовили протеїнові батончики на основі борошна з перемелених цвіркунів. Про це в ефірі День Про розповіла одна з авторів проекту – Вікторія ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.11.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно