/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Перловка  

Новини про перловку, новинки, детальна інформація відносно перловки

Перловка


Блюда из тыквы: рецепты от рижских шеф-поваров - info.riga.lv-ru



info.riga.lv-ru
Перловку промыть (если жемчужная – не надо). Лук-шалот мелко нашинковать, припустить на оливковом масле, добавить перловку, белое вино и овощной бульон. Томить до готовности. Добавить соль, пармезан, крем-сыр, обжаренные лисички, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.11.2018




Дивитись всі новини в розділі Перловка