/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Цукор  

Новини про цукор, новинки, детальна інформація відносно цукру

Цукор


Класичний лимонний тарт від калуської майстрині Люби Біріної ... - Вікна online



Вікна online
Основа: борошно — 220 г; порошок для печива — 0,5 ч. ложки; цукор — 50 г, холодне масло — 100 г, 1 жовток, 1-2 ст. ложки води. Начинка лимонна: 3 яйця, 2 жовтки, 160 г цукру, 120 мл свіжого лимонного соку, 150 мл вершків жирністю 30%.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.11.2018




Дивитись всі новини в розділі Цукор