/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Молоко  

Новини про молоко, новинки, детальна інформація відносно молока

Молоко


Вчені: при вживанні ферментованих молочних продуктів знижується ризик інфаркту міокарда - UkrMedia



UkrMedia
До ферментованих молочних продуктів відноситься сир, йогурт, кварк (м'який сир), кефір і кисле молоко. Згідно з даними попередніх досліджень, вони надають позитивний вплив на ліпідні профілі крові і знижують ризик захворювань серцево-судинної системи ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.11.2018




Дивитись всі новини в розділі Молоко