/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Як приготувати найсмачніший і м'який яблучний пиріг - Сегодня



Сегодня
Продовжуючи розмішувати, додати просіяне борошно. Білки збити до міцних піків. Поступово додати їх в тісто, акуратно перемішуючи. Яблука очистити від шкірки, м'якоть нарізати на тонкі шматочки. Викласти половину тіста в змащену маслом і ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.11.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно