/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Баранина
Дієтолог пояснила, чим небезпечне надмірне вживання червоного м'яса і як його правильно включати в раціон - РБК-Україна
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.10.2018
Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини
Баранина
Дієтолог пояснила, чим небезпечне надмірне вживання червоного м'яса і як його правильно включати в раціон - РБК-Україна
РБК-Україна При цьому дієтолог нагадала, що до червоного м'яса належить: яловичина, телятина, баранина, свинина, козлятина, дичина. А ось курка, качка, гусак, індичка і кролик не потрапляють в категорію червоного м'яса. І все ж не слід зловживати вживанням ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.10.2018
Дивитись всі новини в розділі Баранина