/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Торт-закуска. Ресторан на дому - Великая Эпоха



Великая Эпоха
Смазываем тонким слоем сметаны, затем, тонким слоем моркови, баклажана, лука, можно посыпать зеленью (наш – петрушкой). Следующий корж кладем сверху, повторяем очерёдность крема. Самый верхний, четвёртый корж покрываем смесью сметаны, тёртого сыра, зелени.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.10.2013




Дивитись всі новини в розділі Баклажан