/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Жири тваринні
Харчування у холодну пору: на що зробити акцент - Молодий Буковинець
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.10.2018
Новини про жири тваринні, новинки, детальна інформація відносно жиру тваринного
Жири тваринні
Харчування у холодну пору: на що зробити акцент - Молодий Буковинець
Молодий Буковинець частка жирів – 25-30%. Щоденний раціон повинен містити рослинні і тваринні жири в рівних пропорціях. Вміст жиру в повсякденних продуктах: - 2 столові ложки рослинної олії це 25 г жиру; - 20 г вершкового масла містять 15 г жиру; - 100 г сиру 5% ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.10.2018
Дивитись всі новини в розділі Жири тваринні