- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Часник
Полтавські галушки: Історія та рецепт - Офіційний сайт каналу 1+1
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.10.2018
Новини про часник, новинки, детальна інформація відносно часнику
Часник
Полтавські галушки: Історія та рецепт - Офіційний сайт каналу 1+1
Офіційний сайт каналу 1+1 Чистимо та витискаємо часник, готову масу трохи заливаємо бульйоном, що б зручно було додавати в галушки. Розтоплюємо вершкове масло. Після того, як філе вистигло, рвемо його на шматочки. Філе, часник і масло кладемо в різні тарілки. 4. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.10.2018
Дивитись всі новини в розділі Часник