/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Часник  

Новини про часник, новинки, детальна інформація відносно часнику

Часник


Полтавські галушки: Історія та рецепт - Офіційний сайт каналу 1+1



Офіційний сайт каналу 1+1
Чистимо та витискаємо часник, готову масу трохи заливаємо бульйоном, що б зручно було додавати в галушки. Розтоплюємо вершкове масло. Після того, як філе вистигло, рвемо його на шматочки. Філе, часник і масло кладемо в різні тарілки. 4.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Часник