/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Вершки  

Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків

Вершки


Заморожені ягоди з білим шоколадним соусом з лимончелло ... - Znaj.ua



Znaj.ua
Приготування: 1. Кладемо вершки і дві столові ложки лимончелло в каструлю і нагріваємо до тих пір, поки він не досягне кипіння. 2. Прибираємо каструлю з вогню і додаємо білий шоколад. 3. Виймаємо ягоди з морозилки і розкладаємо їх в тарілці.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 27.09.2018




Дивитись всі новини в розділі Вершки