- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Баклажан
Баклажан с пастой тахини - Аргументы и факты
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.09.2018
Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів
Баклажан
Баклажан с пастой тахини - Аргументы и факты
Аргументы и факты Баклажан запечь при самой высокой температуре духовки. В течение 15 минут. 2. Очистить, посолить-поперчить и запекать 4 минуты при температуре 220 градусов. 3. Нут отварить в течение 2 часов. 4. Отварить в течение часа финики. Пробить их в блендере. 5. Баклажан намазать ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.09.2018
Дивитись всі новини в розділі Баклажан