- • Ірегі
- • Борошно
- • Вика
- • Висівки
- • Гірчиця біла
- • Гірчиця жовта
- • Гірчиця чорна
- • Горох жовтий
- • Горох зелений
- • Гречка біла
- • Гречка сира / гречка
- • Гречка смажена
- • Добрива
- • Еспарцет
- • Жито / жито
- • Засоби захисту рослин
- • Квасоля
- • Коріандр
- • Кукурудза
- • Кукурудза цукрова
- • Льон / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Макуха олійних культур
- • Насіння гарбуза
- • Нут
- • Овес
- • Перловка
- • Посівний матеріал
- • Просо жовте
- • Просо червоне
- • Пшениця
- • Пшоно
- • Ріпак
- • Расторопша
- • Соняшник кондитерський
- • Соняшник олійний
- • Сорго біле
- • Сорго червоне
- • Сочевиця
- • Соя
- • Тритикале
- • Ячка
- • Ячмінь
- • Ячмінь пивоварний
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Зернові, олійні, бобові
/ Сочевиця
Як зменшити ризики діабету: поради від медиків - Радіо МАКСИМУМ
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.09.2018
Новини про сочевицю, новинки, детальна інформація відносно сочевиці
Сочевиця
Як зменшити ризики діабету: поради від медиків - Радіо МАКСИМУМ
Радіо МАКСИМУМ Більше бобових (нут, горох, боби, сочевиця), адже вони мають чимало корисних білків та клітковими, дозволяючи швидше втамувати голод, не набираючи зайвої ваги. Більше клітковини (фрукти та овочі, у яких нема крохмалю). Медики радять ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.09.2018
Дивитись всі новини в розділі Сочевиця