/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Дуже смачний «Заварний сирник» - Новини Тернополя (Від Тарнополя до Тернополя)



Новини Тернополя (Від Тарнополя до Тернополя)
Борошно змішуємо з цукром та розпушувачем. Додаємо порізане кубиками тверде масло, січемо ножем до дрібної крихти. Додаємо яйце, жовтки та сметану, місимо тісто. Ділимо тісто на 4 частини, одну розкачуємо по розміру форми (25х35), ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 28.08.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно