/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Ресторанні рецепти: телятина по-нормандськи - Сайт телекомпании "Ривне 1"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.08.2018
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Ресторанні рецепти: телятина по-нормандськи - Сайт телекомпании "Ривне 1"
Сайт телекомпании "Ривне 1" 250 мл свіжих вершків. 4 ложки олії. сіль і перець. Приготування. Гриби помити і просушити, нарізати їх тонкими скибками. Нагріти велику сковорідку, влити 2 ложки олії і обсмажити гриби на сильному вогні до золотистого кольору. Викласти їх на ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.08.2018
Дивитись всі новини в розділі Вершки