/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Баранина
Що їли галичани сто років тому? - Версії
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.08.2018
Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини
Баранина
Що їли галичани сто років тому? - Версії
Версії Баранина найліпша від серпня до падолиста, пізнійше заносить лоєм.Обкроїти чвертку баранини з лою, сполокати, вложити до великої ринки, і відварювати через (впродовж – Ред.) 20 хвиль (а як велика, то пів години). Опісля відляти воду, обібрати кілька ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.08.2018
Дивитись всі новини в розділі Баранина