/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Пшоно  

Новини про пшоно, новинки, детальна інформація відносно пшона

Пшоно


Борщик у глиняному горщику і коржик: рецепти оригінальних ... - Україна молода



Україна молода
Заздалегідь замочуємо пшоно (300 г), потім мнемо у ступці. Капусту (0,5 кг) треба потерти на тертушці або змолоти на м'ясорубці. Коли м'ясо зварилося — додаємо пюре картоплі, товчене пшоно, терту капусту і варимо на повільному вогні.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.08.2018




Дивитись всі новини в розділі Пшоно