/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Субпродукти
8 корисних властивостей вітаміну С, про які ви могли не знати - UkrMedia
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.08.2018
Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів
Субпродукти
8 корисних властивостей вітаміну С, про які ви могли не знати - UkrMedia
UkrMedia До них відносяться субпродукти (нирки, печінка, надниркові залози), а також козяче молоко, кумис. Слід мати на увазі, що вітамін С, ще є водорозчинним, більшою частиною руйнується при термічній обробці,тривалому зберіганні і біохімічній ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.08.2018
Дивитись всі новини в розділі Субпродукти