/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Секреты приготовления мяса и рыбы на гриле - Обозреватель



Обозреватель
Возьмите фарш, перец чили, кориандр, мускат, кориандр (специй берите совсем немного) и веточку кинзы. Вымешивайте фарш 5-10 минут. Руки смочите в воде и сформируйте из фарша шарик, наденьте его на два шампура одновременно. Кебаб должен быть плоским. Обжаривайте ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.08.2018




Дивитись всі новини в розділі Фарш