/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Вершки и корешки. Ботвинья - Аргументы и факты
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.08.2018
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Вершки и корешки. Ботвинья - Аргументы и факты
Аргументы и факты Рецепты из книги «Кухня на примусе» К.Я. Дедрина (1927 год издания), адаптированные Еленой Кашубской, основателем кулинарной школы «Просто праздник какой-то». 1. Духовку разогреть до 180 градусов. 2. Отварить перепелиные яйца. 3. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.08.2018
Дивитись всі новини в розділі Вершки