/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Баклажан з часником та зеленню швидкого приготування - UkrMedia



UkrMedia
У каструлю налити 2,5 л води, додати сіль, оцет, закип'ятити; Баклажани нарізати кубиками, знімати шкіру, чи ні, вирішувати вам, хто як любить; Баклажани опустити в каструлю з маринадом варити 5 хвилин; Кріп і часник подрібнити; Воду з баклажан зцідити ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.07.2018




Дивитись всі новини в розділі Баклажан