- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Часник
Майже ткемалі: як зробити і законсервувати сливовий соус - Сегодня
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.07.2018
Новини про часник, новинки, детальна інформація відносно часнику
Часник
Майже ткемалі: як зробити і законсервувати сливовий соус - Сегодня
Сегодня Додайте очищений і дрібно нарізаний часник. На 1 кг слив нам знадобиться 4 зубчики. Потім додайте пучок подрібненої петрушки, 1 чайну ложку прованських трав, 0.5 чайної ложки меленого перцю, 1 чайну ложку солі і 1 чайну ложку цукру. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.07.2018
Дивитись всі новини в розділі Часник