/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа кукурудзяна
Гастрономічна візитівка: банош, скарб Закарпаття - Офіційний сайт каналу 1+1
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.07.2018
Новини про крупи кукурудзяні, новинки, детальна інформація відносно круп кукурудзяних
Крупа кукурудзяна
Гастрономічна візитівка: банош, скарб Закарпаття - Офіційний сайт каналу 1+1
Офіційний сайт каналу 1+1 Консистенція баношу схожа на рідке пюре, банош не може бути густим та твердим, як інша закарпатська страва, токан, який теж готують з кукурудзяної крупи. Традиційні додатки до баношу – підсмажене копчене сало, білі карпатськи гриби і, звичайно, терта ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.07.2018
Дивитись всі новини в розділі Крупа кукурудзяна