/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Класика французької кухні: фрікасе з курки з шампіньйонами - Сегодня
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.07.2018
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Класика французької кухні: фрікасе з курки з шампіньйонами - Сегодня
Сегодня Влити вершки, помішуючи, довести до кипіння, зменшити вогонь. Посолити і поперчити за смаком. Посипати фрикасе сушеним чебрецем. Накрити кришкою і вимкнути вогонь. Подавати разом з гарніром з молодої запеченої картоплі. Порада: ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.07.2018
Дивитись всі новини в розділі Вершки