/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно гарбузова  

Новини про борошно гарбузове, новинки, детальна інформація відносно борошна гарбузового

Борошно гарбузова


Не викидайте насіння кавуна! Про це мало хто знає, але вони ... - UkrMedia



UkrMedia
Їх сушать, перемелюють на борошно і роблять пасту. Або підсмажують і змішують з цукром, сіллю або медом. Так що не поспішайте викидати насіння кавуна. Це смачні і корисні ласощі. Підсушені кавунові насіння на 30% складаються з білка.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 30.06.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно гарбузова