/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Реберця з грибами у вершковому соусі - Сайт "Є"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.06.2018
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Реберця з грибами у вершковому соусі - Сайт "Є"
Сайт "Є" 250 мл вершків (10-20%),. 2 великі цибулини,. 3 зубки часнику,. 2 ст. л. борошна,. сіль, перець,. 1 ч. л. гірчиці,. олія,. дрібка цукру. Приготування: Реберця нарізати й зачистити від жиру. Замаринувати в суміші трав, спецій, соєвого соусу та вина. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.06.2018
Дивитись всі новини в розділі Вершки