/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо птиці  

Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці

М'ясо птиці


Фаршировану індичку запікають три години - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Готову індичку нарізають на шматки і поливають соусом. М'ясо птиці найкраще смакує з ягідним — з журавлини, чорниці, брусниці. — Індичка — найкраще м'ясо для тих, хто хоче схуднути, — каже 47-річна Людмила Федорук із Ковеля Волинської ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.06.2018




Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці