/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Фрукти. Ягоди   / Ківі  

Новини про ківі, новинки, детальна інформація відносно ківі

Ківі


Заборона на черешню: кому шкідливо їсти цю ягоду - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Шкірка ківі за деякими показниками корисніша, ніж м'якоть. Вона містить клітковину, яка допомагає травленню і знижує рівень холестерину в крові. У шкірці ківі її на 50% більше в порівнянні з м'якоттю. Вітаміни Е і С сприяють швидкому загоєнню ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.05.2018




Дивитись всі новини в розділі Ківі