/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Пальчики оближеш: екс-холостячка поділилася рецептом ... - Znaj.ua



Znaj.ua
сир "Простоквашино" 10% жирності — 300 г; яйця — 2 шт. борошно — 3 ст. ложки; цукор — 1 ст. ложка; ванільний цукор — 10 г. Спосіб приготування сирників: Сир перемішати з яйцями і цукром, всипати борошно, ще раз змішати. Намочити руки ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.05.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно