/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Як приготувати гуляш з яловичини і обворожить будь-якого гостя - UkrMedia



UkrMedia
Беремо півсклянки теплої води і розводимо в ній томатну пасту, сметану і борошно. Перемішуємо виделкою, щоб не було грудочок. Тонким струменем вливаємо суміш в гуляш, інтенсивно при цьому помішуючи — для того, щоб нічого не пригоріло. Блюдо починає ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 30.04.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно