/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Десерт «Баклажан в шоколаде» - Рамблер/женский (пресс-релиз)



Рамблер/женский (пресс-релиз)
шоколад горький — 450 г сироп сахарный — 400 г ликер Стрега — 50 мл ликер Мараскино — 50 мл молоко горячее — 100 мл Способ приготовления цукатов из баклажана:снять кожу с баклажана и нарезать на тонкие полоски, промыть и сварить в сиропе на медленном огне в течении 1 часа. Должны стать ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 27.04.2018




Дивитись всі новини в розділі Баклажан