- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Фенхель
Экзотики много не бывает! 7 блюд с необычными ингредиентами - Рамблер/женский (пресс-релиз)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.04.2018
Новини про фенхель, новинки, детальна інформація відносно фенхелю
Фенхель
Экзотики много не бывает! 7 блюд с необычными ингредиентами - Рамблер/женский (пресс-релиз)
Рамблер/женский (пресс-релиз) С фенхеля снять внешнюю оболочку, разрезать на 8 частей и обжаривать на оливковом масле 20 минут. Добавить 50 мл белого вина, выпарить наполовину. Добавить сок апельсина, чеснок, 2 г семян кориандра, цедру апельсина, соль и влить 100 мл воды. Томить до готовности. Сельдерей очистить и ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.04.2018
Дивитись всі новини в розділі Фенхель