/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно пшеничне  

Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного

Борошно пшеничне


Рецепти смачних великодніх пасок від закарпатських господинь ... - http://www.0312.ua/rss/yarticles (прес-реліз)



http://www.0312.ua/rss/yarticles (прес-реліз)
Борошно обов'язково просіюємо 2 рази, щоб збагатити його киснем. Борошно пшеничне можна брати різних видів: вищого гатунку, полугрубого і грубого помолу. За роки випікання пасочок я брала різні види в різних пропорціях, коли який настрій, але завжди ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.04.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне