- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Шпинат
Стейк из лосося со шпинатом и сливочным соусом - Аргументы и факты
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.04.2018
Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату
Шпинат
Стейк из лосося со шпинатом и сливочным соусом - Аргументы и факты
Аргументы и факты Ингредиенты. (1 порции). Куриный бульон - 30 г; Лосось - 120 г; Сливочный соус - 100 мл; Фреш лимонный - 5 мл; Шпинат - 40 г; Масло ароматное - 10 мл; Соль - 1 г. Сливочный соус: Белое сухое вино - 90 г; Куркума - 10 г; лук репчатый - 25 г; Масло подсолнечное - 10 мл; Сливки 33% - 100 мл; Соль ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.04.2018
Дивитись всі новини в розділі Шпинат