/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо птиці  

Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці

М'ясо птиці


Як зварити прозорий холодець на Великдень - Сегодня



Сегодня
Щоб м'ясний бульйон вийшов прозорим, перед початком готування м'ясо потрібно ретельно промити і замочити в холодній воді на 3-5 годин, повністю опустивши м'ясо в воду. Після замочування м'ясо потрібно знову промити, а частини з шкірками поскоблити ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.04.2018




Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці