- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Часник
Готуємося до Великодня: м'ясні смаколики - Львівська Газета
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.03.2018
Новини про часник, новинки, детальна інформація відносно часнику
Часник
Готуємося до Великодня: м'ясні смаколики - Львівська Газета
Львівська Газета 2 кг свинини, 5 зубчиків часнику, 3 столові ложки олії (краще оливкової), 3 столові ложки білого сухого вина, 2 столові ложки соєвого соусу, по 1 чайній ложечці чорного й рожевого перцю, 2 чайні ложечки пахучого перцю, 1 столова ложка солодкої паприки ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.03.2018
Дивитись всі новини в розділі Часник