- • Інжир
- • Абрикоси
- • Авокадо
- • Агрус
- • Айва
- • Алича
- • Ананаси
- • Апельсини
- • Асаї
- • Банани
- • Брусниця
- • Виноград
- • Вишня
- • Глід
- • Горобина
- • Гранат
- • Грейпфрут
- • Груші
- • Диня
- • Журавлина
- • Ківі
- • Кавуни
- • Лайм
- • Лимони
- • Лохина
- • Малина
- • Манго
- • Мандарини
- • Морошка
- • Нектарини
- • Обліпиха
- • Ожина
- • Оливи
- • Персики
- • Полуниця
- • Помело
- • Сливи
- • Смородина
- • Суниця
- • Фініки
- • Фейхоа
- • Хурма
- • Черешня
- • Чорниця
- • Шипшина
- • Яблука
- • Ялівцева ягода
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Фрукти. Ягоди
/ Груші
Как использовать оставшееся красное вино: ТОП-5 идей - СЕГОДНЯ
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.03.2018
Новини про груші, новинки, детальна інформація відносно груш
Груші
Как использовать оставшееся красное вино: ТОП-5 идей - СЕГОДНЯ
СЕГОДНЯ Смешайте в сотейнике два стакана красного вина и один стакан сахара. Добавьте тертую апельсиновую цедру, немного ванили и корицы. Выложите очищенные от кожи груши с плотной мякотью и готовьте на слабом огне 15 минут. Затем уварите сироп до загустения. Подавайте груши с мороженым и винным сиропом ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.03.2018
Дивитись всі новини в розділі Груші