/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Маргарин  

Новини про маргарин, новинки, детальна інформація відносно маргарину

Маргарин


Постная кухня: морковный пирог - Deutsche Welle



Deutsche Welle
Затем добавить картофельный крахмал (100 г), рисовую (гречневую или кукурузную) муку (100 г), чайную ложку пекарского порошка, желтки (5), маргарин (100 г), замесить тесто. Осторожно смешать со взбитыми с сахаром (200 г) белками (5). Круглую форму для выпечки смазать маргарином, посыпать ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.03.2018




Дивитись всі новини в розділі Маргарин