/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Перловка  

Новини про перловку, новинки, детальна інформація відносно перловки

Перловка


Великий пост 2018: простые рецепты вкусных постных блюд на ... - Новости Киева - Информатор



Новости Киева - Информатор
Открыть баночку консервированного гороха. Выложить его в казанок. Посолить, поперчить, добавить любимые специи. Перемешать. Сковороду насухо вытереть салфеткой. Разогреть сковороду. Выложить на сухую сковороду перловую крупу. Обжарить перловку на среднем огне, помешивая, до легкого орехового ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 20.02.2018




Дивитись всі новини в розділі Перловка