/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Запеченный баклажан с мясом лося - Аргументы и факты



Аргументы и факты
Рецепт Зазы Шенгелия, шеф-повара ресторана «Ткемали». 1. Берем баклажан и режем его пополам, запекаем в духовке при температуре 200 градусов (12 минут). 2. Режем лук, чеснок, делаем фарш из телятины или лосятины. 3. Масло растительное наливаем на сковородку и тушим всё это до готовности. 4 ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.02.2018




Дивитись всі новини в розділі Баклажан