/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Квасоля  

Новини про квасолі, новинки, детальна інформація відносно квасолі

Квасоля


Годзю зі свинячих ребер варять на весілля і похорон - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Господиня ставить варити склянку квасолі й обсмажує на олії 0,5 кг свинячих ребер. — Ставлю годзю зранку, бо 3 години вариться. Менше 4 літрів нема смислу варити. Треба об'єм, щоб усе вмістилося. Що більший баняк, то смачніша. Квасолю ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.10.2013




Дивитись всі новини в розділі Квасоля