/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Кухня вихідного дня. Різдвяний пляцок з Любою Біріною. РЕЦЕПТ - Вікна online
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.01.2018
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Кухня вихідного дня. Різдвяний пляцок з Любою Біріною. РЕЦЕПТ - Вікна online
Вікна online Яблука (1 кг) потерти на грубій терці, якщо дуже соковиті - забрати частину соку, додати цукор (2 ст.ложки), протушити до м"ягкості, зробити більший вогонь і випарити лишню вологу, додати жирну домашню сметану (або вершки, 100 мл), ще трохи протушити ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.01.2018
Дивитись всі новини в розділі Вершки