/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Базилік  

Новини про базилік, новинки, детальна інформація відносно базиліка

Базилік


Сиг в лаваше - Аргументы и факты



Аргументы и факты
Сиг зачистить от косточек, разделить на 2 филейные части. 2. Одну часть обвалять в муке и обжарить на сковородке. 3. Выложить на половину лаваша, посыпать приправами (цитрон, нане, сушеный базилик), посолить, поперчить, завернуть в лаваш, выложить в сковородку и запечь в течение 10-12 минут. 4 ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.01.2018




Дивитись всі новини в розділі Базилік