/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Консервовані продукти   / Грибна консервація  

Новини про грибну консервація, новинки, детальна інформація відносно грибної консервації

Грибна консервація


На Львівщині у 40-річної жінки діагностували ботулізм - ZAXID.net



ZAXID.net
Основною причиною захворювання на ботулізм є продукти домашнього приготування: овочеві, грибні, м'ясні, рибні консерви, сирокопчені окости, солена, в'ялена та вуджена риба. Потрапляння збудника в харчі можливе на різних етапах приготування продуктів у ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.12.2017




Дивитись всі новини в розділі Грибна консервація