/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Все про те, як правильно приготувати яловичину...щоб м'якою ... - UkrMedia



UkrMedia
Якщо ж яловичина не сама свіжа, то може знадобитися до 1,5 години варіння. Щоб прискорити процес приготування м'яса, можна попередньо замаринувати. Наші читачі радять помістити його дрібні кубики в ємність з кільцями цибулі і збризнути суміш оцтом ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 07.01.2018




Дивитись всі новини в розділі Яловичина