/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно пшеничне  

Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного

Борошно пшеничне


3 січня - Прокоп'єв день - UkrMedia



UkrMedia
Після зерна товкли борошно, з якого пекли пісний млинець і готували кисіль. Все це належало робити в повній тиші. Блін з'їдали, запиваючи киселем і ні з ким не ділячись. Вважалося, що якщо при цьому загадати бажання — воно обов'язково збудеться. До ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.01.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне